Tablouri MULTICANVAS

Aceasta este cea mai bună alegere pentru cei care doresc să creeze un interior unic și modern, principala caracteristică a acestui tip de tablouri este segmentarea mai multor elemente care se combină într-o singură capodoperă. Aceasta este o soluție modernă pentru interiorul dvs., un set de individualitate, confort și comoditate în interiorul dvs. Aceasta este ceea ce oferă plăcere și vă bucură permanent ochiul.
Accesați categoria

Jaluzele şi rulouri textile

  Motivele pentru instalarea lor sunt multe - ele sunt elemente de protecție pentru fluxul de lumină și aer. Ei bine, cel mai important motiv este CONFORTUL în încăpere, deoarece jaluzelele alese în mod corespunzător vă permit să creați o atmosferă unică, confort și frumusețe. Jaluzelele vă vor permite să realizați cele mai curajoase dorințe. Cel mai important lucru este - să nu vă fie frică să experimentați.
Accesați categoria

Picturi pe pînză – POSTERE

Picturi interioare imprimate pe panză naturală, asemănătoare cu cea folosita de pictori. Anume posterele ne permit cu puţini bani să transformaţi interiorul viselor tale și să-i dea individualitate. Acestea sunt soluții gata pentru designul interior sau ba chear şi un cadou original - aceasta este o mică capodoperă. Așa că nu vă refuzați plăcerea de a admira o lucrare demnă zi de zi.
Accesați categoria

Zonele-Foto

Acesta este un colț tematic pentru a crea o atmosferă de sărbătoare, pentru a vă distra oaspeții și pentru a face fotografii impresionante cu oaspeții dvs. În timp ce sunteți puțin ocupat cu alți oaspeți, ieșiți la aer curat, sau poate vă așezați să ospătaţi niţel, oaspeții dvs. vor avea ce de făcut. La urma urmei, practic toată lumea adoră să fie fotografiat și să pozeze, de asemenea, fiecare doreşte să fie capturat în toată frumuseţea serii și să creeze cadre unice pentru memorie.
Accesați categoria

Foto-Tapete

Aceasta este pânză pe perete, plină de diferite posibilități. Abilitatea de a crea atmosfera perfectă, de a vă adăuga propriul rând la realitate, de a crea ceva care nu a mai fost făcut vreodată înainte sau de a permite fiecărui perete să-și exprime personalitatea. Aceasta este o călătorie deschisă pentru toată lumea, unde puteți să vă plimbați din nou în abisul aventurii. De la intens la relaxare și de la simplu la extravagant, alegerea este numai a ta.
Accesați categoria

Catalog